Campanii de promovare

Ieși în evidență cu campaniile de promovare

Te ajutăm să dezvolți cele mai profesionale campanii de promovare pentru afacerea ta. Imaginea pe care o afișezi clienților tăi prin campaniile de promovare este una foarte importantă, tocmai de asta vom vorbi puțin despre cum putem avea succes.

Cu siguranță ai întâlnit situația în care ai încercat sa promovezi o postare pe Google, Facebook sau oricare altă platformă de social media și cel mai probabil nu ai avut randamentul pe care ți-l doreai. Oare de ce?

Ei bine , toate aceste campanii de promovare au la bază un algoritm. Acest algoritm depinde de foarte mulți factori de optimizare pe care tu ca, consumator trebuie să-i respecți pentru a avea o campanie de succes .

Pe de altă parte, știm cu toți că, în ultima vreme, campaniile de promovare au crescut exagerat de mult. Dacă nu ai un engagment foarte mare, nu este îndeajuns să te bazezi doar pe o singură platformă de promovare pentru că este posibil să pierzi mai mulți bani decât te-ai fi așteptat.

Investesc foarte mulți bani în campanii de promovare. Ce mă fac?

Majoritatea dintre antreprenori au intenția de a investi o sumă foarte mare de bani pentru a avea rezultate , neștiind că nu asta este cheia spre succes.

Să luăm exemplul de mai jos.

Campanii de promovare

Spre deosebire de Ion , care a investit o sumă mare în promovare, Claudiu a avut o optimizare a campanie de 3 ori mai stabilă, promovată pe mai multe platforme.

Tipuri de campanii

Google Ads

Google Ads îți permite afișarea de reclame plătite, direct persoanelor interesate de serviciile sau produsele tale.

Youtube Ads

Prin YouTube Ads poți apărea cu ușurință în fața persoanelor ce caută sau urmăresc clipuri video.

Facebook Ads

Promovează-ți postările de pe Facebook persoanelor cu interes comun serviciilor pe care le oferi.

Radio Ads

Campaniile de promovare prin Radio , îți poți ajuta brand-ul să prindă mult mai multă încredere în fața clienților

Tik-Tok Ads

Cu o evoluare surprinzătoare în ultimii ani , Tik-Tok îți poate genera o gamă largă de clienți dar și să-ți crească engagmentul

Campanii Performance Max

Performance Max include mai multe tipuri de campanii precum Google , Search , YouTube sau Display într-un singur segment și facilitează ușurința de a ajunge în fața mai multor clienți.

Ai nevoie de campanii de promovare?

Alătură-te comunității Digital Options!

Abonează-te la newsletter pentru a primi gratuit materiale săptămânale ce te vor ajuta să te dezvolți în propria ta afacere.

Creare site Optimizare site