Întrebări frecvente

Digital Options este o firmă de marketing ce se ocupă cu administrarea și evoluarea treptată a brand-urilor. Totodata Digital Options oferă și servicii de web design și web development de înaltă performanță.

Cu o experiență dezvoltată în domeniul marketing-ului digital, dar și cu o echipă bine antrenată, Digital Options pune la dispoziție o gamă largă de servicii prin care poate dezvolta cu ușurință un brand nou apărut, oferindu-i toate instrumentele de care are nevoie pentru a putea avea succes.

Expunerea și diferențierea este primul factor pe care trebuie să-l iei în considerare. Orcine poate să-și facă o pagină de facebook și să se promoveze în regim propriu sau să vândă produse pe marketplace. Și atunci vine întrebarea. Cum ne diferențiem de concurenți? La întrebarea asta putem aloca o multitudine de răspunsuri dar cel mai important răspuns este cel de a fi orginal .

Durata de implementare poate varia în funcție de complexitatea și funcționalitățile aduse website-ului. Durata minimă a unui website basic este de 7 zile lucrătoare.

Search Engine Optimization este un proces de favorizare a vizibilității site-urilor sau a paginilor web în rezultatele unui motor de căutare. Optimizarea SEO reflectă direct la creșterea căutărilor organice în motoarele de căutare. Toată această optimizare are la bază căutarea, analizarea și punerea în funcțiune a cuvintelor cheie specifice domeniului de activitate.

Prețurile pot varia în funcție de complexitatea și funcționalitatea oferită.

O campanie de promovare NU va funcționa la cel mai mare standard fără un SEO la bază deoarece inclusiv campaniile de promovare funcționează pe baza unor cuvinte cheie. Nu spune nimeni că nu poți face promovare unui brand fără SEO, dar cu siguranță nu vei fi atât de mulțumit pe cât vă așteptați. Echipa noastră recomandă să vă focusați prima dată pe un SEO indiferent de complexitatea lui iar apoi să ajustați brand-ului câteva campanii de promovare. Dacă nu stiți încă ce este Search Engine Optimization (SEO) vă invităm să citiți mai sus despre el.

Cu siguranță tutorialele de pe internet sunt de foarte mare ajutor pentru că te ajută să te dezvolți, mai ales când ele sunt pregătite de experți pentru fiecare domeniu. Dar trebuie să fiți constienți că nimeni, dar absolut nimeni nu îți va vinde totul gratuit. În fiecare tutorial există cel puțin 10% din tot secretul pe care nimeni nu ți-l va spune.

.